VAKANTIEPARK

De Weyde Blick is een rustige, sfeervolle logeerplek in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Wakker worden door vogelgezang en het geblaat van schaapjes, na het ontbijt  genieten van water, bos, strand of een bezoek aan een stadje en als het donker wordt rond een kampvuurtje kruipen. Geen druk programma, maar gewoon de tijd nemen om te genieten van de mooie omgeving en het gezelschap waarmee u bent.

Op het vakantiepark kunt u logeren in uw tent, camper of caravan, maar ook in een kampeerhuisje dat per nacht te huur is. Zoekt u meer comfort, dan kunt u terecht in één van de houten lodges, de vintage stacaravan of de ‘mafkeet’.  Bent u met familie of vrienden dan past dat perfect in een groepsaccommodatie. We bieden accommodatie voor maximaal 18 en 28 personen.  Kampeert u, dan betaalt u per plek en per nacht, met een maximum van 6 personen. U kunt gebruik maken van een groot, luxe sanitair gebouw of een kleiner gebouw met sanitaire voorzieningen. De plekken hebben elektriciteit en water.

De Weyde Blick heeft geen animatieteam. Wel is er in de receptie alle informatie te krijgen over de activiteiten en wandel-, fiets-, en kanoroutes in de omgeving. Wij zelf kunnen u ook veel vertellen over onze omgeving. Na een dagje uit is het heerlijk een duik te nemen in buitenzwembad.

Reserveer snel uw plekje.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

INFORMATIE:

Adres:          ’t Sou 29, 8721 GX Warns

Telefoon:     05 14 68 14 28

E-mail:          info@deweydeblick.nl

WIJ MAKEN DEEL UIT VAN:

WAT IS ER TE DOEN:

                

VOLG ONS

© 2024 De Weyde Blick | Website realisatie WAT.WORKS